Tokrat dobra predstava zmajev

Foto: twitter Cedevita Olimpija
Foto: twitter Cedevita Olimpija
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 12. krogu evropskega pokala (skupina B) premagali Bursaspor s 103:86 (33:32, 59:51, 79:70).
Oglej si celoten članek

Košarkarji Cedevite Olimpije so zabeležili četrto zmago v evropskem pokalu oziroma drugo v zadnjih devetih nastopih. Pred domačo publiko v Stožicah so premagali turški Bursaspor, ki je imel pred gostovanjem v Ljubljani prav tako zgolj tri zmage na svojem računu. Zmaga Ljubljančanov za 17 točk je hkrati višja od zmage Turkov na prvi tekmi v Bursi.

Cedevita Olimpija je prikazala všečno napadalno predstavo in zasluženo prišla do dveh točk. Dobila je vse štiri četrtine, imela je dovolj razpoloženih posameznikov, za razliko od mnogih tekem v tej sezoni pa si ni privoščila preveliko nihanj v igri.

Pet domačih igralcev je na koncu prišlo dvomestnega števila doseženih točk. Yogi Ferrell je ob metu iz igre 6:8 dosegel 19 točk, dve manj je prispeval Jacob Pullen (trojke 3:5), po 16 sta jih zbrala Jaka Blažič in Zoran Dragić, dvanajst pa jih je dodal Alen Omić (7 podaj).

Cedevita Olimpija bo naslednji teden gostovala v Nemčiji pri ratiopharm Ulmu, po reprezentančnem odmoru pa jo v začetku marca čakata dve domači preizkušnji proti Budućnosti in Patrasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.