Tokrat se ni delal, zares se je poškodoval

Foto: EPA
Foto: EPA
John McEnroe je na teniškem turnirju legend v Torontu na osrednjem igrišču padel na dvoboju proti Michaelu Changu in si poškodoval nogo.
Oglej si celoten članek

Če so sprva gledalci v Kanadi mislili, da se zabavljač McEnroe samo dela, da ga boli, pa je po desetih minutah ležanja na tleh postalo jasno, da se je živa legenda svetovnega tenisa resneje poškodoval. Po pregledu zdravnika je odšepal z igrišča, a se je kasneje pojavil na promociji turnirja in razkril, da bo z njegovo nogo kmalu vse v redu.

Sedemkratni zmagovalec grand-slam turnirjev je moral dvoboj proti Michaelu Changu pri izidu 3:6, 4:5 predati. McEnroea bo tako na zadnjem dvoboju turnirja legend v Toronto, ki poteka sočasno z Rogers Cupom ženske konkurence, proti Andreju Agassiju nadomestil Jim Courier. "Težko se prebijem skozi sleherni dan, ne da bi se pri tem poškodoval," se je šalil McEnroe, ko je odhajal z igrišča. Novinarjem pa je kasneje razlagal, da se težko sprijazni s poškodbo. "Razočaran sem. Imam lepo zgodovino v Torontu in zelo sem se veselil igranja proti Andreju (Agassiju, op. p.)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.