Šport
24 ogledov

Tokrat se ni delal, zares se je poškodoval

John McEnroe EPA
John McEnroe je na teniškem turnirju legend v Torontu na osrednjem igrišču padel na dvoboju proti Michaelu Changu in si poškodoval nogo.

Če so sprva gledalci v Kanadi mislili, da se zabavljač McEnroe samo dela, da ga boli, pa je po desetih minutah ležanja na tleh postalo jasno, da se je živa legenda svetovnega tenisa resneje poškodoval. Po pregledu zdravnika je odšepal z igrišča, a se je kasneje pojavil na promociji turnirja in razkril, da bo z njegovo nogo kmalu vse v redu.

Sedemkratni zmagovalec grand-slam turnirjev je moral dvoboj proti Michaelu Changu pri izidu 3:6, 4:5 predati. McEnroea bo tako na zadnjem dvoboju turnirja legend v Toronto, ki poteka sočasno z Rogers Cupom ženske konkurence, proti Andreju Agassiju nadomestil Jim Courier. "Težko se prebijem skozi sleherni dan, ne da bi se pri tem poškodoval," se je šalil McEnroe, ko je odhajal z igrišča. Novinarjem pa je kasneje razlagal, da se težko sprijazni s poškodbo. "Razočaran sem. Imam lepo zgodovino v Torontu in zelo sem se veselil igranja proti Andreju (Agassiju, op. p.)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.