Tole plava na dvorišču Gorana Dragića

Član Miami Heat in kapetan slovenske košarkarske reprezentance je na družbenem omrežju delil zanimiv video.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić si od leta 2015 kruh služi pri Miami Heat, na jugu Floride bližnja srečanja z aligatorji niso nič nenavadnega. Včasih kakšen pride tudi na dvorišče in se okopa v bazenu. To se je zgodilo tudi slovenskemu košarkarju.

Heroj Ime leta je ...

"Dobrodošli na Floridi! Aligator na našem dvorišču!" je na Twitterju zapisal Dragić in priložil posnetek plavajoče živali.

NBA Dragića ni bilo na spregled, situacija je "specifična"

Dragić trenutno celi poškodbo komolca, njegov Miami bo naslednjo tekmo igral v noči na soboto po srednjeevropskem času proti Dallas Mavericks.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.