Toliko Viol bo v Ljubljani bodrilo Mariborčane

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Sobotni večerni derbi bosta zaznamovali tudi obe navijaški skupini.
Oglej si celoten članek

Na stadionu Stožice danes zvečer na srečanju med Olimpijo in Mariborom pričakujejo okrog 12.000 gledalcev, glasno podporo bodo imeli tudi gostje. S štajerskega konca se je proti prestolnici odpravilo veliko navijačev, množična bo tudi zasedba skupine Viole.

Večni derbi Olimpija za naslov, Maribor za upanje

Čeprav tokrat brez posebnega navijaškega vlaka bo aktualne državne prvake v Stožicah bodrilo 700 pripadnikov mariborskih "ultrasov", je klub zapisal na družabnih omrežjih.

Derbi Policija pripravljena na tekmo visokega tveganja

Pričakovati gre še bolj množično zasedbo skupine Green Dragons, pripravlja se tudi koreografija, tako da imel derbi primerno vizualno in zvočno kuliso. Upamo seveda, da bo tekma minila v športnem navijanju.

Pred derbijem Viole na treningu obiskale Mariborčane

Vabilo Green Dragons: Prihajajo "Ribič Darko in slačifantje"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:26 31. Marec 2018.

    pisec tega je goreč navijač maribora...sramota...kje je nepristranskost novinarjev..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.