Šport > Nogomet
1393 ogledov

Viole na treningu obiskale Mariborčane

Viole NK Maribor Olimpija Ljubljana Pokal Slovenije Ljudski vrt Profimedias
Navijaška skupina vijoličastih je poskrbela za dodatno motivacijo.

Mariborski nogometaši po seriji slabih rezultatov, nazadnje so vijoličasti pred domačimi gledalci z 0:2 klonili proti Krškemu, za večnimi tekmeci iz Ljubljane zaostajajo že za deset točk, poraz na derbiju pa bi najverjetneje pomenil že njihovo slovo od lovorike državnih prvakov. Mariborčani so sicer odigrali tekmo manj.

Viole so tako že med tednom pozvale na obisk današnjega treninga, na njem pa so podprle svoje ljubljence pred gostovanjem pri Olimpiji.

"Tristo viol je napolnilo vzhodno tribuno Ljudskega vrta. 'Nikoli ne bo 'prišo' dan, ko ti ostal boš sam,' se je bral velik napis, ki so ga izdelali navijači. Glasno so prepevali, skušali na svoj način pomagati ekipi do zmage, s katero bi se vijoličasti vrnili v boj za naslov prvaka. Še pravi pirotehnični šov so uprizorili ultrasi. Dim je napolnil stadion. Ne le nogometašem, tudi suspendiranemu športnemu direktorju so se poklonili najbolj glasni privrženci Maribora. 'Zahovič Zlatko!' so skandirali. Vijoličasti so zaploskali navijačem, skupaj z njimi s pesmijo zaključili trening. Vsaj za pol ure sta veselje in strast zamenjala težave, ki jih je prinesla klavrna pomlad," so o tokratnih dogodkih na stadionu Ljudski vrt zapisali pri Večeru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice