Šport > Nogomet
10975 ogledov

"Moje besede vzete iz konteksta, Zahović nas je namočil"

Drago Cotar Predsednik NK Maribor Drago Cotar.
Na dogajanje okrog Zlatka Zahovića se je odzval predsednik NK Maribor Drago Cotar.

Izjave Zlatka Zahovića na sobotni novinarski konferenci po porazu s Krškim so mariborskemu športnemu direktorju prinesle susupenz s strani kluba, disciplinski postopek NZS in obsodbo s strani različnih novinarskih organizacij.

Spomnimo: Zahović se je spustil v dialog s predstavnikom sedme sile iz vrst časnika EkipaSN Dejanom Mitrovićem, v katerem je na neprimeren način omenjal nedavno tragično smrt očeta omenjenega novinarja.

Zlatko Zahović Ljudski vrt Šport Zlatko Zahović suspendiran!

Zahović je dan po dogodku v pogovoru za Večer, potem ko se je klub že ogradil od njegovih izjav, zatrdil, da sam ne vidi razloga za opravičilo. Ujezil ga je tudi sklican klubski sestanek, na katerega ni bil povabljen.

Zahović je za Večer rahlo okrcal tudi predsednika NK Maribor Draga Cotarja. "Predsednik me je poklical, mi rekel, da imam prav, ampak, da se moram opravičiti. Tega sporočila jaz ne razumem. Spoštujem pa ga. Rekel mi je, da je javno mnenje takšno. Vprašal sem ga, če je moj predsednik ali predsednik javnega mnenja," je dejal nekdanji slovenski reprezentant.

Viole Ljudski vrt Odločno Šport Tako so se na dogajanje okrog Zahovića odzvale Viole

Cotar je za EkipoSN razkril svojo plat medalje. "Moje besede so bile vzete iz konteksta. Zahovića sem res poklical in dejal sem mu, da se take stvari ne govorijo na uradnih novinarskih konferencah in da se mora opravičiti," je za športni časnik dejal Cotar in posredno pojasnil, da bo nadaljnja usoda Zahovića tudi v rokah sponzorjev kluba. "Večina ljudi v upravnem odboru je iz sponzorskih vrst, zato bodo v bistvu oni imeli glavno besedo."

"Seveda me je (Zahović, op. a.) namočil, saj je vse namočil in spravil v zelo neprijeten položaj," je za EkipoSN še dodal Cotar.

Zlatko Zahović Jezen na predsednika Šport Zahović se je oglasil: "Za opravičilo ni teorije!" Zlatko Zahović Ljudski vrt Medijski vihar Šport Maribor se je opravičil in se ogradil od Zahovićevih izjav
Komentarjev 3
  • Ludvik Miholic 16:22 20.marec 2018.

    zahovic nedaj se ker kot osebno vem da so novinarji dvojni spijoni kaj delajo v vojnah razmerja spionirajo za velike denarje potem pa jocejo kdaj je kaki novinar ugrabljen ali ubit noviner te je izival kot se vidi po posnetku

  • miran24 14:11 20.marec 2018.

    Zahovič je vas spravil sem kjer ste.vi trebate odstopiti.zaho legenda