Tomic najhitreje poražen v zgodovini turneje ATP

Foto: EPA
Foto: EPA
Na mastersu v Miamiju se je spisalo novo poglavje teniške zgodovine.
Oglej si celoten članek


Avstralski teniški igralec Bernard Tomic je postavil negativni rekord, potem ko je svoj dvoboj izgubil po vsega 28 minutah. 21-letni Tomic je sinoči v Miamiju klonil proti Fincu Jarkku Nieminenu z 0:6 in 1:6, pri čemer je prvi niz trajal zgolj 13 minut.

Vodstvo ATP takšno statistiko vodi od leta 1991, Tomic pa je na vrhu negativne statistike zamenjal Nemca Carstena Arriensa, ki je leta 1996 po 29 minutah izgubil z 0:6 in 0:6 proti Britancu Gregu Rusedskemu.

Vesel, da se je vrnil

Tomic je bil po svojem prvem dvoboju po dvomesečnem premoru zaradi operacije kolka vseeno zadovoljen: "Mislim, da sem dal vse od sebe. Vesel sem, da sem se vrnil. Upam, da bom lahko kmalu odigral 100-odstotno. Ne bo lahko, a poskusil bom."

Med dvobojem je bilo opazno, da Avstralec hrvaških korenin ne igra s polno močjo. Srečanje je očitno izkoristil le za preizkus svojega telesa po dolgi odsotnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.