Tonček junak Realove četrte zaporedne zmage

Foto: Epa
Foto: Epa
Košarkarji Real Madrida so na gostovanju v Münchnu zabeležili četrto zaporedno zmago, tako da ostajajo na drugem mestu evroligaške lestvice.
Oglej si celoten članek

Ključno vlogo je odigral Anthony "Tonček" Randolph, ki je bil z 22 točkami prvi strelec tekme. Klemen Prepelič ni dobil priložnosti.

Aktualni evropski prvaki so zmagali z 82:72, Randolph pa je za dve točki metal 4:5, trojke 4:7, ob tem pa je v dobrih 23 minutah zbral še pet skokov (indeks 25). Dobro partijo je odigral tudi Sergio Llull, ki je dosegel 19 točk.

Real Madrid na lestvici zaostaja le za Fenerebahčejem, pred tretjeuvrščenim CSKA ima zmago več, četrtouvrščena Anadolu Efes in Olympiacos pa za Španci zaostajata že tri zmage.

Evroliga se bo z velikim derbijem in ponovitvijo finala iz prejšnje sezone nadaljevala prihodnji teden; Real Madrid bo v petek, 28. decembra, v Istanbulu gost Fenerbahčeja. Jaka Blažič bo v Barceloni gostil Efes Anadolu, Alen Omić pa bo z Budućnostjo gostoval v Münchnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.