Šport > Košarka
232 ogledov

Tonček junak Realove četrte zaporedne zmage

Anthony Randolph Epa
Košarkarji Real Madrida so na gostovanju v Münchnu zabeležili četrto zaporedno zmago, tako da ostajajo na drugem mestu evroligaške lestvice.

Ključno vlogo je odigral Anthony "Tonček" Randolph, ki je bil z 22 točkami prvi strelec tekme. Klemen Prepelič ni dobil priložnosti.

Aktualni evropski prvaki so zmagali z 82:72, Randolph pa je za dve točki metal 4:5, trojke 4:7, ob tem pa je v dobrih 23 minutah zbral še pet skokov (indeks 25). Dobro partijo je odigral tudi Sergio Llull, ki je dosegel 19 točk.

Real Madrid na lestvici zaostaja le za Fenerebahčejem, pred tretjeuvrščenim CSKA ima zmago več, četrtouvrščena Anadolu Efes in Olympiacos pa za Španci zaostajata že tri zmage.

Evroliga se bo z velikim derbijem in ponovitvijo finala iz prejšnje sezone nadaljevala prihodnji teden; Real Madrid bo v petek, 28. decembra, v Istanbulu gost Fenerbahčeja. Jaka Blažič bo v Barceloni gostil Efes Anadolu, Alen Omić pa bo z Budućnostjo gostoval v Münchnu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.