Šport > Košarka
230 ogledov

Ko odigraš z glavo in dosežeš koš...dobesedno!

Jordan Mickey
Khimki je po pričakovanjih premagal Budućnost 85:69, bolj kot sam rezultat pa je bila zanimiva poteza Jordana Mickeya, ki je po podaji Stefana Markovića zadel z glavo.

Košarkaši Khimkija so se v 8. krogu Evrolige pomerili s črnogorsko ekipo Budućnosti ter slavili 85:69, velik delež pri zmagi Rusov pa je imel ameriški košarkar Jordan Mickey, ki se je izkazal s 17 točkami in 8 skoki ter potezo tekme.

CSKA Žalgiris Video Šport Velik škandal, spet v korist iste ekipe

Ob rezultatu 34:24 je napad Khimkija popolnoma izigral obrambo Budućnosti, tako da se je Stefan Marković sam znašel pri metu za tri točke, a se je v zadnjem trenutku odločil za "no look pass" do Mickeya, ki pa soigralca sploh ni spremljal, saj si je gradil prostor pod košem, tako da ga je žoga zadela naravnost v glavo.

Toda na srečo Khimkija se izvrstna akcija ni končala s polomijo, saj se je žoga od Mickeyeve glave odbila skozi obroč črnogorske ekipe, ki letos v Evroligi preprosto nima sreče. Po 8 kolih se lahko pohvalijo z zgolj eno zmago, tudi sama igra je zelo slaba, potem pa se jim dogajajo še podobne stvari, kot je bil Mickeyev koš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.