"Tonček" podaljšal zvestobo Madridu

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji slovenski reprezentant se v španski prestolnici počuti odlično.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkar s slovenskim potnim listom Anthony Randolph je podaljšal zvestobo Real Madridu do 2023. Če bo v Španiji ostal do izteka nove pogodbe, bo v kraljevem klubu preživel kar sedem sezon.

Ples milijonov Preobrat v bitki za Dončićev podpis

Tridesetletni in 211 centimetrov visoki Randolph je trenutno prvi strelec moštva v Evroligi. Na tekmo dosega po 12,4 točke in 4,2 skoka ob povprečnem indeksu 13,5. V španskem prvenstvu so njegove številke nekoliko nižje - 7,1 točko in 3,2 skoka.

Randolph, ki je v špansko prestolnico prišel iz Lokomotive Kubana, je za Real Madrid odigral 226 tekem in osvojil šest naslovov - Evroligo, dve španski prvenstvi, en kraljevi pokal in dva španska superpokala.

Leta 2017 je bil Američan tudi ključni igralec Slovenije na poti do naslova evropskega prvaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.