Topničarji kupili vratarja, Wilshere pred odhodom

Foto: Epa bernd leno
Angleški prvoligaš gradi moštvo pod vodstvom novega trenerja Unaija Emeryja.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni klub iz severnega Londona Arsenal ima novega čuvaja mreže. Pri topničarjih so uradno potrdili, da se jim je pridružil 26-letni nemški vratar Bernd Leno za odškodnino 22,7 milijona evrov iz Bayer Leverkusna.

Novi trener Arsenala Unai Emery, ki je zapolnil vrzel po odhodu slovitega Francoza Arsena Wengerja, je Lena opisal kot zelo kakovostnega in izkušenega vratarja.

Gre za občasnega nemškega reprezentančnega vratarja, ki ga ni med nemškimi reprezentanti na nogometnem svetovnem prvenstvu v Rusiji. Leno je z Arsenalom podpisal petletno pogodbo.

Wilshere zapušča Emirates

Angleški nogometni reprezentant Jack Wilshere, ki je ostal brez povabila na mundial v Rusiji, bo po 30. juniju ostal brez kluba. Šestindvajsetletni igralec sredine igrišča, ki so ga pogostokrat mučile poškodbe, je dejal, da bo po koncu pogodbe zapustil angleškega prvoligaša Arsenal, v majici katerega je preživel zadnjih deset sezon.

Član Arsenalove akademije je za prvo postavo debitiral v sezoni 2008/09 ter je zbral 197 nastopov v majici topničarjev. Njegova prihodnost na stadionu Emirates je postala negotova po prihodu novega trenerja Emeryja.

Foto: Profimedia Jack Wilshere, poškodba

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.