Šport > Nogomet
100 ogledov

Topničarji kupili vratarja, Wilshere pred odhodom

bernd leno Epa Bernd Leno je bil od leta 2011 član Bayerja in Leverkusna.
Angleški prvoligaš gradi moštvo pod vodstvom novega trenerja Unaija Emeryja.

Angleški nogometni klub iz severnega Londona Arsenal ima novega čuvaja mreže. Pri topničarjih so uradno potrdili, da se jim je pridružil 26-letni nemški vratar Bernd Leno za odškodnino 22,7 milijona evrov iz Bayer Leverkusna.

Novi trener Arsenala Unai Emery, ki je zapolnil vrzel po odhodu slovitega Francoza Arsena Wengerja, je Lena opisal kot zelo kakovostnega in izkušenega vratarja.

Gre za občasnega nemškega reprezentančnega vratarja, ki ga ni med nemškimi reprezentanti na nogometnem svetovnem prvenstvu v Rusiji. Leno je z Arsenalom podpisal petletno pogodbo.

Wilshere zapušča Emirates

Angleški nogometni reprezentant Jack Wilshere, ki je ostal brez povabila na mundial v Rusiji, bo po 30. juniju ostal brez kluba. Šestindvajsetletni igralec sredine igrišča, ki so ga pogostokrat mučile poškodbe, je dejal, da bo po koncu pogodbe zapustil angleškega prvoligaša Arsenal, v majici katerega je preživel zadnjih deset sezon.

Član Arsenalove akademije je za prvo postavo debitiral v sezoni 2008/09 ter je zbral 197 nastopov v majici topničarjev. Njegova prihodnost na stadionu Emirates je postala negotova po prihodu novega trenerja Emeryja.

Jack Wilshere, poškodba | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.