Topničarji zadržali Adebayorja

Foto: Žurnal24 Emmanuel Adebayor bo gole še naprej zabijal v dresu Arsenala.
Emmanuel Adebayor, nogometni reprezentant Toga ostaja član londonskega Arsenala. Pogodbo je podaljšal do leta 2012. Barcelona in Milan se lahko zanj obrišeta pod nosom.
Oglej si celoten članek
 
 

Tukaj se počutim zelo dobro, moje srce trenutno bije za Arsenal.

Emmanuel Adebayor

 
Špekulacije, kje bo kariero nadaljeval nogometni reprezentant Toga, Emmanuel Adebayor, so se v petek končale. Štiriindvajsetletni napadalec bo še naprej tresel mreže tekmecev v dresu Arsenala. V klubu so mu ponudili boljšo pogodbo, ki jo je Adebayor tudi sprejel. "Ko sem bil na počitnicah, se je pojavljalo mnogo namigovanj, kje bom nadaljeval kariero. Sam pa nikoli nisem rekel, da bom zapustil Arsenal. Danes lahko potrdim, da bom podpisal novo pogodbo s topničarji," je dejal Adebayor, ki naj bi v Londonu ostal do leta 2012. S tem so navijači Arsenal vsaj za nekaj časa pozabili na odhod beloruskega vezista Aleksandra Hleba v Barcelono.

Adebayor, ki je v minuli sezoni zabil 30 golov na 48 tekmah, je pritegnil veliko pozornosti največjih evropskih klubov, najbolj navdušena nad njim pa sta bila Barcelona in Milan. A zdaj bo ostal pri Arsenalu, v katerega je leta 2006 prestopil iz Monaca.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.