Šport > Nogomet
16 ogledov

Topničarji zadržali Adebayorja

Emmanuel Adebayor bo gole še naprej zabijal v dresu Arsenala. Žurnal24 main
Emmanuel Adebayor, nogometni reprezentant Toga ostaja član londonskega Arsenala. Pogodbo je podaljšal do leta 2012. Barcelona in Milan se lahko zanj obrišeta pod nosom.
 
 

Tukaj se počutim zelo dobro, moje srce trenutno bije za Arsenal.

Emmanuel Adebayor

 
Špekulacije, kje bo kariero nadaljeval nogometni reprezentant Toga, Emmanuel Adebayor, so se v petek končale. Štiriindvajsetletni napadalec bo še naprej tresel mreže tekmecev v dresu Arsenala. V klubu so mu ponudili boljšo pogodbo, ki jo je Adebayor tudi sprejel. "Ko sem bil na počitnicah, se je pojavljalo mnogo namigovanj, kje bom nadaljeval kariero. Sam pa nikoli nisem rekel, da bom zapustil Arsenal. Danes lahko potrdim, da bom podpisal novo pogodbo s topničarji," je dejal Adebayor, ki naj bi v Londonu ostal do leta 2012. S tem so navijači Arsenal vsaj za nekaj časa pozabili na odhod beloruskega vezista Aleksandra Hleba v Barcelono.

Adebayor, ki je v minuli sezoni zabil 30 golov na 48 tekmah, je pritegnil veliko pozornosti največjih evropskih klubov, najbolj navdušena nad njim pa sta bila Barcelona in Milan. A zdaj bo ostal pri Arsenalu, v katerega je leta 2006 prestopil iz Monaca.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.