Torres se bo takoj vrnil v Liverpool

Foto: Žurnal24 Drogba in Torres – od tekmecev do sodelavcev v napadu. (Foto: EPA)
Če v majici Chelseaja Fernando Torres ne bo igral že danes, ga najverjetneje konec tedna čaka debi proti nikomur drugemu kot svojemu bivšemu klubu. "To je velik korak naprej v moji karieri," pravi Španec.
Oglej si celoten članek
Nabor prestopov, ki so ogreli nogometno zimo, in kronika zadnjega dne prestopnega roka!

Kakšna tekma utegne dočakati Fernanda Torresa v majici Chelseaja – modre namreč konec tedna v 26. kolu Premier League čaka ravno srečanje proti Liverpoolu, navijači katerega so Španca oboževali vse od njegovega prihoda na Otok leta 2007. Glede na to, da so po novici o prestopu v modri tabor Torresovi dresi goreli, Španca verjetno ne čaka ravno rdeča preproga ...

"To je velik korak naprej v moji karieri," je po prihodu v Chelsea za klubsko televizijo dejal Fernando Torres, ki je v 142 tekmah za Liverpool zabil 81 golov: "Zelo sem srečen, da bom lahko pomagal svojim novim soigralcem v tej sezoni in v mnogih prihodnjih letih."

"Carlo Ancelotti si je v vrsto talentov želel dodati še Torresa. Veseli smo, da se nam je želja izpolnila in da se bomo še naprej borili za tri lovorike. Podpis s Fernandom bo zagotovo pripomogel k dvigu kluba tako na igrišču kot zunaj njega," pa je dejal direktor londonskega kluba Ron Gourlay.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.