Šport > Nogomet
31 ogledov

Torres se bo takoj vrnil v Liverpool

Drogba in Torres – od tekmecev do sodelavcev v napadu. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Če v majici Chelseaja Fernando Torres ne bo igral že danes, ga najverjetneje konec tedna čaka debi proti nikomur drugemu kot svojemu bivšemu klubu. "To je velik korak naprej v moji karieri," pravi Španec.
Nabor prestopov, ki so ogreli nogometno zimo, in kronika zadnjega dne prestopnega roka!

Kakšna tekma utegne dočakati Fernanda Torresa v majici Chelseaja – modre namreč konec tedna v 26. kolu Premier League čaka ravno srečanje proti Liverpoolu, navijači katerega so Španca oboževali vse od njegovega prihoda na Otok leta 2007. Glede na to, da so po novici o prestopu v modri tabor Torresovi dresi goreli, Španca verjetno ne čaka ravno rdeča preproga ...

"To je velik korak naprej v moji karieri," je po prihodu v Chelsea za klubsko televizijo dejal Fernando Torres, ki je v 142 tekmah za Liverpool zabil 81 golov: "Zelo sem srečen, da bom lahko pomagal svojim novim soigralcem v tej sezoni in v mnogih prihodnjih letih."

"Carlo Ancelotti si je v vrsto talentov želel dodati še Torresa. Veseli smo, da se nam je želja izpolnila in da se bomo še naprej borili za tri lovorike. Podpis s Fernandom bo zagotovo pripomogel k dvigu kluba tako na igrišču kot zunaj njega," pa je dejal direktor londonskega kluba Ron Gourlay.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.