Torres zagotovo v City

Foto: Žurnal24 Fernando Torres v Liverpoolu ni preveč zadovoljen. (Foto: Reuters)
Odkar so Manchester City prevzeli nesramno bogati arabski šejki, manj slavni klub iz Manchestra nima nikakršnih, ampak res nikakršnih težav z denarjem in tako sinje modri že načrtujejo nove okrepitve.
Oglej si celoten članek

Manchester City je po prevzemu s strani arabskih mogotcev čez noč postal eden od najbogatejših nogometnih klubov. Vsaj za zdaj pa še ni postal eden najboljših, kar je velika želja bogatih lastnikov. V želji po tem, da bi sinje modri v svoje vitrine prinesli kar največ lovorik, so novi lastniki na široko odprli denarnico, a za zdaj rezultatov in predvsem lovorik še ni. In to kljub temu, da so v klub prišli Emmanuel Adebayor, Robinho, Carlos Tevez, David Silva, Yaya Toure in Mario Balotelli, če omenimo le nekatere od mnogih.

Da bi lovorike vendarle začele polniti prazne vitrine v klubskih prostorih Cityja, pa šejki že načrtujejo nove okrepitve. Daily Star je tako zapisal, da se v Manchester skoraj zagotovo seli napadalec Liverpoola in španske reprezentance Fernando Torres. Ta je sicer pred časom že dejal, da na Anfieldu ni preveč zadovoljen, sploh v času, ko klub beleži povprečne rezultate. To pa še ni vse. Ker trener Roberto Mancini ni zadovoljen s trenutno izbiro napadalcev, naj bi si pri Cityju ogledovali tudi bosanskega diamanta Edina Džeka (Wolfsbourg) in Francoza Karima Benzemaja (Real Madrid).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.