Šport > Nogomet
23 ogledov

Torres zagotovo v City

Fernando Torres v Liverpoolu ni preveč zadovoljen. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Odkar so Manchester City prevzeli nesramno bogati arabski šejki, manj slavni klub iz Manchestra nima nikakršnih, ampak res nikakršnih težav z denarjem in tako sinje modri že načrtujejo nove okrepitve.

Manchester City je po prevzemu s strani arabskih mogotcev čez noč postal eden od najbogatejših nogometnih klubov. Vsaj za zdaj pa še ni postal eden najboljših, kar je velika želja bogatih lastnikov. V želji po tem, da bi sinje modri v svoje vitrine prinesli kar največ lovorik, so novi lastniki na široko odprli denarnico, a za zdaj rezultatov in predvsem lovorik še ni. In to kljub temu, da so v klub prišli Emmanuel Adebayor, Robinho, Carlos Tevez, David Silva, Yaya Toure in Mario Balotelli, če omenimo le nekatere od mnogih.

Da bi lovorike vendarle začele polniti prazne vitrine v klubskih prostorih Cityja, pa šejki že načrtujejo nove okrepitve. Daily Star je tako zapisal, da se v Manchester skoraj zagotovo seli napadalec Liverpoola in španske reprezentance Fernando Torres. Ta je sicer pred časom že dejal, da na Anfieldu ni preveč zadovoljen, sploh v času, ko klub beleži povprečne rezultate. To pa še ni vse. Ker trener Roberto Mancini ni zadovoljen s trenutno izbiro napadalcev, naj bi si pri Cityju ogledovali tudi bosanskega diamanta Edina Džeka (Wolfsbourg) in Francoza Karima Benzemaja (Real Madrid).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.