"Tottenham ima veličasten nov stadion, mi pa trofeje. Naj kar ostane tako"

Foto: Profimedia
Zvezdnik Chelseaja je s svojo najnovejšo izjavo močno zbodel navijače in nogometaša Tottenhama.
Oglej si celoten članek

Ofenzivni vezist Chelseaja ter belgijske reprezentance Eden Hazard je dregnil v osje gnezdo s svojo izjavo o mestnem rivalu Tottenhamu, v kateri je klub iz severnega Londona opomnil, da je pomembneje od tega, da igraš nogomet na prekrasnem stadionu, osvajanje trofej.

Po mnenju malega Belgijca je novi stadion, ki je stal več kot milijardo evrov, dobra novica za ligo, toda cilj nogometa ni imeti najlepši stadion, temveč čim močnejšo ekipo.

Foto: Profimedia Eden Hazard

"Za Premierligo je to vsekakor dobro, nov stadion. Tottenham ima sicer vrhunske igrlace, toda na koncu je vseeno Chelsea osvojil mnogo lovorik, oni pa ne. Upam, da kar ostane tako," je izjavil Belgijec.

Tottenhamov nov stadion, ki sprejme 62.000 ljudi, je bil uradno odprt v sredo, ko so domačini z 2:0 premagali mestne rivale Crystal Palace.

Lep obet Angleški velikan povrnil del megalomanske investicije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.