Tottenham izenačil škotski rekord

Foto: Žurnal24 Škotski branilec Alan Hutton je postal najdražji škotski nogometaš vseh časov. P
Angleški nogometni prvoligaš Tottenham iz Londona se je okrepil z škotskim branilcem Alanom Huttonom, ki se v Anglijo seli iz škotskega Rangersa.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Tottenham je svoje obrambne vrste okrepil s 23-letnim Škotom Alanom Huttonom, ki je doslej branil barve ekipe Glasgow Rangers. Vrednost prestopa je 12,1 milijona evrov, kar je izenačena najvišja vsota za škotskega nogometaša. Doslej je bil sam na prvem mestu vratar Sunderlanda Craig Gordon.

Hutton, ki je šestkrat nastopil tudi za škotsko izbrano vrsto, je tretja okrepitev Tottenhama v zimskem prestopnem roku po Jonathanu Woodgatu in Chrisu Gunterju.

Huttonov prihod bi lahko pospešil prodajo Pascala Chimbonde, ki je po letošnjih neprepričljivih predstavah že izrazil željo po odhodu iz Londona. Zanj naj bi se zanimala Aston Villa, ki je že sprejela ponudbo tudi za Tottenhamovega vezista Kevin-Princea Boatenga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.