Šport > Nogomet
24 ogledov

Tottenham izenačil škotski rekord

Škotski branilec Alan Hutton je postal najdražji škotski nogometaš vseh časov. P Žurnal24 main
Angleški nogometni prvoligaš Tottenham iz Londona se je okrepil z škotskim branilcem Alanom Huttonom, ki se v Anglijo seli iz škotskega Rangersa.

Angleški nogometni prvoligaš Tottenham je svoje obrambne vrste okrepil s 23-letnim Škotom Alanom Huttonom, ki je doslej branil barve ekipe Glasgow Rangers. Vrednost prestopa je 12,1 milijona evrov, kar je izenačena najvišja vsota za škotskega nogometaša. Doslej je bil sam na prvem mestu vratar Sunderlanda Craig Gordon.

Hutton, ki je šestkrat nastopil tudi za škotsko izbrano vrsto, je tretja okrepitev Tottenhama v zimskem prestopnem roku po Jonathanu Woodgatu in Chrisu Gunterju.

Huttonov prihod bi lahko pospešil prodajo Pascala Chimbonde, ki je po letošnjih neprepričljivih predstavah že izrazil željo po odhodu iz Londona. Zanj naj bi se zanimala Aston Villa, ki je že sprejela ponudbo tudi za Tottenhamovega vezista Kevin-Princea Boatenga.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.