Totti: "Kot bi treniral že 20 let"

Foto: Žurnal24 Na prvi tekmi so v domači mreži končale tri Šahtarjeve žoge. (Foto: Reuters)
V rahli medijski senci obračuna Barcelone in Arsenala je drugi torkov par osmine finala Lige prvakov - Šahtar : Roma. Pred Rimljani nikakor ni lahka naloga, saj morajo nadoknaditi poraz z 2:3.
Oglej si celoten članek

Postavi na tekmi Barcelona – Arsenal in galerija s treninga.

Tudi obračun Šahtar – Roma bomo seveda spremljali v živo na zurnal24.si.

Potem ko je Romo prevzel Vincenzo Montella, je ta v Serie A nanizala tri tekme brez poraza. Zadnja zmaga nad Leccejem ji daje samozavest, da nadoknadi zaostanek z 2:3 iz Rima, pa čeprav sredi Donjecka. "Optimist sem, ker naša forma raste. Imamo boljše moštvo od Šahtarja, a se zavedamo, kaj moramo nadoknaditi," pravi Montella.

Ikona Rome Francesco Totti opeva trenerske kvalitete svojega nekdanjega soigralca: "Ko se je pojavil na treningu, se je zdelo, da se s tem poklicem ukvarja že 20 let. Upam, da bo ostal dolgo. Po njegovem prihodu smo dvignili formo. Šahtar? Moramo se prebiti naprej. Vemo, s kom se spoprijemamo in kako je treba pristopiti k tekmi. Ukrajincem lahko povzročimo preglavice."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.