Šport > Nogomet
31 ogledov

Totti: "Kot bi treniral že 20 let"

Na prvi tekmi so v domači mreži končale tri Šahtarjeve žoge. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V rahli medijski senci obračuna Barcelone in Arsenala je drugi torkov par osmine finala Lige prvakov - Šahtar : Roma. Pred Rimljani nikakor ni lahka naloga, saj morajo nadoknaditi poraz z 2:3.

Postavi na tekmi Barcelona – Arsenal in galerija s treninga.

Tudi obračun Šahtar – Roma bomo seveda spremljali v živo na zurnal24.si.

Potem ko je Romo prevzel Vincenzo Montella, je ta v Serie A nanizala tri tekme brez poraza. Zadnja zmaga nad Leccejem ji daje samozavest, da nadoknadi zaostanek z 2:3 iz Rima, pa čeprav sredi Donjecka. "Optimist sem, ker naša forma raste. Imamo boljše moštvo od Šahtarja, a se zavedamo, kaj moramo nadoknaditi," pravi Montella.

Ikona Rome Francesco Totti opeva trenerske kvalitete svojega nekdanjega soigralca: "Ko se je pojavil na treningu, se je zdelo, da se s tem poklicem ukvarja že 20 let. Upam, da bo ostal dolgo. Po njegovem prihodu smo dvignili formo. Šahtar? Moramo se prebiti naprej. Vemo, s kom se spoprijemamo in kako je treba pristopiti k tekmi. Ukrajincem lahko povzročimo preglavice."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.