Tragedija na zagrebškem polmaratonu

Foto: Profimedia Tek
Polmaraton se je končal s smrtjo udeleženca.
Oglej si celoten članek

Peti zagrebški polmaraton se je končal s tragedijo. Med udeleženci je bil tudi rekreativni tekač, ki je v cilj prišel med zadnjimi, se nato zgrudil in umrl. Zdravniška ekipa mu je sicer takoj priskočila na pomoč, ga oživljala, a pri tem ni bila uspešna. Po poročanju Sportskih novosti je šlo za 43-letnega tekača, ki ni bil član katerega od tekaških klubov.

Sama tekaška prireditev je bila sicer dolgo pod vprašajem zaradi epidemije koronavirusa, a je nazadnje nastopilo 800 tekmovalcev, ki so se potegovali za naslov hrvaškega in balkanskega prvaka. Naslov slednjega je v moški konkurenci osvojil Moldavec Maksim Raileanu, v ženski pa je zmagala Turkinja Fatma Demir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.