Tragedija v družini Mikaele Shiffrin

Foto: Epa Mikaela Shiffrin
Ameriška zvezdnica alpskega smučanja Mikaela Shiffrin žaluje za svojim očetom.
Oglej si celoten članek

Kot poroča nemška tiskovna agencija, je športnica danes na Twitterju potrdila nepričakovano smrt očeta. "Naša gora, naš ocean, naš sončni vzhod, naše srce, naša duša, naše vse," je med drugim o očetu zapisala 24-letna dvakratna olimpijska prvakinja in dodala, da ga bodo vsi pogrešali.

Jeff Shiffrin, po poklicu anestezist, je skupaj s soprogo Eileen več let močno podpiral vzpon svoje hčerke v svetovnem pokalu alpskega smučanja. O razlogu za smrt zaenkrat še ni novic. Spletna stran skiracing poroča, da naj bi se 65-letnik ponesrečil doma. Prepeljan je bil v bolnišnico v Denverju, kjer je umrl v krogu družine, prisotna je bila tudi smučarska zvezdnica.

Pričakuje se, da bo ta izpustila prihodnje tekme svetob+vnega pokala.

Mikaela Shiffrin si je v svetovnem pokalu že priborila 66 zmag in je na dobri poti, da po 40 letih zruši "večni" rekord slovitega Šveda Ingemarja Stenmarka, ki se je na najvišjo stopničko zmagovalnega odra v belem cirkusu zavihtel 86-krat.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.