Trapattoni pripravljen prevzeti Irce

Foto: Žurnal24 Bo Trapattoni vodil Irce?
Italijanski nogometni strokovnjak Giovanni Trapattoni je pripravljen prevzeti vodenje irske reprezentance, potem ko mu maja poteče pogodba z avstrijskim moštvom Red Bull Salzburg.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni strokovnjak Giovanni Trapattoni je sporočil, da je pripravljen prevzeti vodeneje irske nogometne reprezentance. Trapattoni, ki mu maja poteče pogodba z Red Bull Salzburgom, naj bi se po pisanju dnevnika Irish Examiner  z Irsko nogometno zvezo (FAI) že dogovoril o vseh podrobnostih.

Pogodba nekdanjemu irskemu selektorju Stevu Stauntonu je potekla septembra, ko se Irski ni uspelo uvrstiti na letošnje evropsko prvenstvo v Avstriji in Švici. Irski časnik Independent je še zapisal, da naj bi Trapattonija kot novega selektorja potrdili še do konca tega tedna. Pri FAI naj bi bili italijanskemu trenerju pripravljeni odšteti po dva milijona evrov na leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.