Šport > Nogomet
14 ogledov

Trapattoni pripravljen prevzeti Irce

Bo Trapattoni vodil Irce? Žurnal24 main
Italijanski nogometni strokovnjak Giovanni Trapattoni je pripravljen prevzeti vodenje irske reprezentance, potem ko mu maja poteče pogodba z avstrijskim moštvom Red Bull Salzburg.

Italijanski nogometni strokovnjak Giovanni Trapattoni je sporočil, da je pripravljen prevzeti vodeneje irske nogometne reprezentance. Trapattoni, ki mu maja poteče pogodba z Red Bull Salzburgom, naj bi se po pisanju dnevnika Irish Examiner  z Irsko nogometno zvezo (FAI) že dogovoril o vseh podrobnostih.

Pogodba nekdanjemu irskemu selektorju Stevu Stauntonu je potekla septembra, ko se Irski ni uspelo uvrstiti na letošnje evropsko prvenstvo v Avstriji in Švici. Irski časnik Independent je še zapisal, da naj bi Trapattonija kot novega selektorja potrdili še do konca tega tedna. Pri FAI naj bi bili italijanskemu trenerju pripravljeni odšteti po dva milijona evrov na leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.