Trener Al Nassra bi s tem utegnil razjeziti Ronalda

Foto: Epa
Foto: Epa
Navijači v skrbeh, da se je trener Al Nassra že zameril Cristianu Ronaldu.
Oglej si celoten članek

Kariera Cristiana Ronalda na Srednjem vzhodu, kjer naj bi ostal naslednjih nekaj let, se sploh še ni začela, pa se že pojavljajo prva namigovanja o možnih razpokah v odnosu med trenerjem Al Nassra in najnovejšo zvezdniško okrepitvijo tega moštva.

Navijači se namreč bojijo, da je Ronaldo svojemu novem trenerju zameril besede, ki jih je nogometni strateg nedavno izrekel na račun Lionela Messija.

Zarečeni kruh Aroganca se je pošteno maščevala Ronaldu: "Kje že on igra?"

Foto: Epa Še preden je savdski klub uradno potrdil prihod portugalskega napadalca, s katerim so sklenili posel v vrednosti več kot 200 milijonov evrov, se je trener Rudi Garcia pošalil, da je v resnici želel v ekipo pripeljati najboljšega igralca nedavno končanega SP v Katarju.

"Najprej sem želel pripeljati Messija. Poskušal sem ga pripeljati neposredno iz Dohe," je v smehu povedal priznani francoski strateg in dodal, da bi v svoji slačilnici z veseljem pozdravil kar oba največja nogometna asa zadnjega poldrugega desetletja.

S temi besedami je sprožil val komentarjev na spletu. "Uf, to pa boli," je s Portugalcem sočustvoval nek navijač. "Samo počakajte, da tole sliši Piers Morgan," se je šalil drugi. Piers Morgan je namreč znan kot eden najbolj gorečih Ronaldovih podpornikov. "Malce neprimerno glede na Ronaldov položaj," je dodal tretji.

Savdijci sicer že žanjejo koristi sodelovanja z Ronaldom. Vrednost kluba se je po podpisu s 37-letnim veteranom povečala za 80 milijonov evrov, učinek pa je opazen tudi na družbenih omrežjih, kjer beležijo 1500-odstotno povečanje števila sledilcev.

Ronaldo naj bi dresu Al Nassra debitiral že 5. januarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.