Šport > Nogomet
11883 ogledov

Aroganca se je pošteno maščevala Ronaldu: "Kje že on igra?"

Cristiano Ronaldo Epa
Zarečenega kruha se največ poje.

Po spletu je zaokrožil star posnetek Cristiana Ronalda, na katerem se 37-letni napadalec Al Nassra norčuje iz Xavija, ki je bil tedaj član katarskega Al Sadda.

Portugalski superzvezdnik takrat verjetno ni računal, da bo po slovesu od elitnega evropskega nogometa tudi sam pristal na Srednjem vzhodu.

Cristiano Ronaldo Darilo in pol Šport Noro, s čim je Georgina za božič obdarila Ronalda

Ronaldo je na predzadnji dan koledarskega leta uradno postal član savdskega kluba Al Nassr. V dveh letih in pol bo zaslužil več kot 200 milijonov evrov, s čimer je postal najbolje plačani nogometaš vseh časov.

Kot je poročala Marca, naj bi Ronaldo v klubu igral dve leti in pol, kasneje pa naj bi tam ostal kot ambasador savdske kandidature za svetovno prvenstvo - skupaj kar sedem let. Savdska Arabija se skupaj z Egiptom in Grčijo namreč poteguje za SP 2030.

Xavi | Avtor: Epa Epa
Pri vsem tem je zelo zanimivo, da je Ronaldo pred leti na zelo nespoštljiv način govoril o tekmecu, ki se je v jeseni kariere dogovoril za sodelovanje s katarskim Al Saddom.

"O meni govorijo tisti, ki bi se radi pojavili na naslovnicah. Zakaj bi bilo pomembno, kaj o meni govori Xavi? Xavi igra v Katarju oziroma je igral, saj ne vem. Osvojil je vse, a nikoli Ballon d'Or. Jaz imam tri," je bil pred šestimi leti do nekdanjega zvezdnika Barcelone kritičen Ronaldo.

Portugalca je takrat močno zmotilo, ker se je Xavi v debati o najboljšem nogometašu vseh časov odločno postavil na stran Lionela Messija.

"Ronaldo je nogometaš svojega časa,'' je v intervjuju za Cadena SER dejal Xavi. ''Težava je v tem, da je tu še nekdo drug, ki je v bistvu najboljši nogometaš v zgodovini. Ronaldo je izjemen, toda zame in tudi za vse, ki imajo radi nogomet, z Messijem ni primerjave," je takrat izjavil nekdanji španski vezist, ki je v Katarju sklenil kariero profesionalega nogometaša, zatem pa se je preizkusil še v trenerski vlogi.

Komentarjev 4
  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 13:11 02.januar 2023.

    Taki arogantni vase zegledani narcisoidki na koncu pristanejo v državi, ki podpira terorizem! Upam, da Saudska Arabija ne bo dobila organizacijo SP!!! Katar je pokazal, da lahko uničiš nogomet!!! Ampak glede na požrešnost Infantina in FIFE bodo prvenstvo podelili Saudski ...prikaži več Arabiji!!! BRUH...

  • Danijel Zorko 08:31 02.januar 2023.

    Ne razumem zakaj ljudje pogrevajo in povezujejo stvari, ki nimajo skupnega imenovalca. Xavi je dejansko bil povprečen igralec in njegovo mnenje je bilo brez teže, kar mu je Ronaldo tudi objasnila. Ko pa bo katerokoli zaslužil 200m pa se naj javi.

Sorodne novice