Trener Freiburga o tekmi z Domžalami

Foto: Anže Petkovšek Domžale
Naslednji tekmec domžalskih nogometašev v Evropi bo nemški prvoligaš.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Domžal se bodo v tretjem krogu kvalifikacij za uvrstitev v Evropsko ligo pomerili z nemšim prvoligašem SC Freiburgom. Nekdanji klub Mirana Pavlina je imel svoje oglednike na povratni tekmi med Domžalami in Valurjem, ki so jo slovenski pokalni zmagovalci dobili s 3:2.

"Dolgo časa je celo kazalo, da bomo morali odleteti na Islandijo, klub iz Reykjavika je dvakrat povedel, gostitelji niso bili na pravi ravni," je o tekmi v Domžalah dejal trener Freiburga Patrick Baier, ki pa je nato v 69. in 70. minuti videl dva zadetka domačih. "Njihova miselnost je spremenila tekmo. Pomerili se bomo z zelo disciplinirano ekipo, ki je dobro organizirana tudi z dvema članoma slovenske reprezentance Miho Blažičem in Matijo Širokom," je še dodal trener nemškega bundesligaša.

Liga Evropa Domžale prek Islandcev do Nemčije, slovo Goričanov

V Freiburgu so navijači sicer že pokupili 9.000 vstopnic za tekmo, ki bo na sporedu 27. julija (stadion Schwarzwald bo za evropsko tekmo imel kapaciteto okoli 17.500), povratni dvoboj bo sledil 3. avgusta v Ljubljani.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.