Trener Gorice: Razveljavili so nam regularen gol

Foto: EPA miran srebrnič, gorica, panionios Foto: EPA gorica, panionios, liga europa Foto: EPA gorica, panionios, liga europa
Gorica bo na povratni tekmi drugega predkroga Lige Evropa lovila zaostanek dveh golov.
Oglej si celoten članek

Slovenski prvoligaš Gorica je na prvi tekmi drugega predkroga Lige Evropa v Atenah izgubila proti grškemu Panioniosu, katerega je član je slovenski vratar Matic Kotnik. Ta je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno, medtem ko je žoga dvakrat pristala za hrbtom Grege Sorčana.

Goričanom je delo otežila izključitev Tineta Kavčiča, ki je pordečel v 45. minuti, domači pa so z igralcem več slavili z dvema goloma Sameda Yesila v 12. oziroma 47. minuti.

Tekmo je po mnenju gostujočega trenerja Mirana Srebrniča zaznamovala tudi sporna odločitev glavnega sodnika, ki je v 60. minuti razveljavil zadetek Amarachija Osujija, s katerim bi Goričani prepolovili zaostanek in dosegli sila pomemben gol v gosteh, a so sodniki presodili, da je bil Nigerijec v prepovedanem položaju.

"Tekma je bila na trenutke težka. Prvi zadetek smo prejeli ob lastni nepozornosti, kar je tudi davek mladosti. Dosegli pa smo zadetek, ki je bil regularen, a so nam ga žal razveljavili. Seveda bi nam bilo na povratni tekmi lažje, če bi bilo 2:1. Tekma se je razvila drugače, ampak predali se ne bomo. Igrali bomo do konca in verjamemo v preobrat. Možnosti so," je za klubsko spletno stran Nd-gorica.com povedal Srebrnič.

''Grki so pokazali, da so kvalitetna ekipa. Razliko so delali v napadu, kjer imajo nekaj zares kakovostnih igralcev. V Novi Gorici bomo morali imeti boljši dan in narediti manj napak," je dodal trener slovenskega prvoligaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.