Šport > Nogomet
282 ogledov

Trener Gorice: Razveljavili so nam regularen gol

miran srebrnič, gorica, panionios
1/3
EPA
Gorica bo na povratni tekmi drugega predkroga Lige Evropa lovila zaostanek dveh golov.

Slovenski prvoligaš Gorica je na prvi tekmi drugega predkroga Lige Evropa v Atenah izgubila proti grškemu Panioniosu, katerega je član je slovenski vratar Matic Kotnik. Ta je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno, medtem ko je žoga dvakrat pristala za hrbtom Grege Sorčana.

Goričanom je delo otežila izključitev Tineta Kavčiča, ki je pordečel v 45. minuti, domači pa so z igralcem več slavili z dvema goloma Sameda Yesila v 12. oziroma 47. minuti.

Tekmo je po mnenju gostujočega trenerja Mirana Srebrniča zaznamovala tudi sporna odločitev glavnega sodnika, ki je v 60. minuti razveljavil zadetek Amarachija Osujija, s katerim bi Goričani prepolovili zaostanek in dosegli sila pomemben gol v gosteh, a so sodniki presodili, da je bil Nigerijec v prepovedanem položaju.

"Tekma je bila na trenutke težka. Prvi zadetek smo prejeli ob lastni nepozornosti, kar je tudi davek mladosti. Dosegli pa smo zadetek, ki je bil regularen, a so nam ga žal razveljavili. Seveda bi nam bilo na povratni tekmi lažje, če bi bilo 2:1. Tekma se je razvila drugače, ampak predali se ne bomo. Igrali bomo do konca in verjamemo v preobrat. Možnosti so," je za klubsko spletno stran Nd-gorica.com povedal Srebrnič.

''Grki so pokazali, da so kvalitetna ekipa. Razliko so delali v napadu, kjer imajo nekaj zares kakovostnih igralcev. V Novi Gorici bomo morali imeti boljši dan in narediti manj napak," je dodal trener slovenskega prvoligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.