Trener izbral ekipo za norveško turnejo

Foto: Epa domen prevc
Smučarski skakalci se bodo od 8. do 17. marca merili na norveški turneji Raw Air.
Oglej si celoten članek

Glavni trener smučarskih skakalcev Gorazd Bertoncelj je že izbral ekipo, ki bo nastopila na norveški turneji med 8. in 17. marcem. V Oslu in Lillehammerju bodo tekmovali Timi Zajc, Domen Prevc, Anže Lanišek, Anže Semenič, Peter Prevc in Žiga Jelar, za Trondheim in Vikersund pa bo enega od njih zamenjal Jernej Damjan.

Bertoncelj: "To nam še manjka, veseli pa Peter Prevc"

Skakalci bodo v sredo v Planici opravili še zadnji trening v sezoni, nato jih čaka naporna norveška turneja, ki se bo začela v Oslu, nadaljevala v Lillehammerju, Trondheimu in končala v Vikersundu.

Cilj slovenskih skakalcev je čim več uvrstitev v prvo deseterico, Bertoncelj od njih pričakuje, da bodo izkoristili priložnost za naskok na stopničke, ko se ta pokaže.

Od poletov več pričakujejo prav vsi, je poudaril Bertoncelj, ki ga ne skrbi preklop skakalcev iz skakalnice na letalnico.

Tekma mešanih ekip Slovenija v igri desetink potegnila kratko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.