Trener: Lallana je angleški Iniesta

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vezist Southamptona Adam Lallana s predstavami v Premier League navdušuje nogometne strokovnjake.
Oglej si celoten članek

Angleški prvoligaš Southampton je letos dokazal, da se lahko kosa tudi z najboljšimi klubi v prvenstvu. Eden od glavnih razlogov za dobre predstave kluba iz juga Anglije je mladi vezist Adam Lallana, ki se je z dobrimi igrami prebil tudi v angleško reprezentanco. Njegov klubski trener Mauricio Pochettino je prepričan, da si njegov varovanec zasluži mesto na svetovnem prvenstvu, saj je nogometaš, ki lahko igro reprezentance ponese na višjo raven.

"Zelo dobro zanj je, da je v zadnjem obdobju dobil nekaj več priložnosti v angleški reprezentanci. Vedno mu govorim, da ima karakteristike španskih nogometašev in sposobnosti, ki jih premore Iniesta, Xavi ali Cesc Fàbregas. Adam je poseben, je zelo unikaten nogometaš," je Pochettino dejal o nogometašu, ki se je upravičeno znašel na radarju številnih angleških velikanov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:13 1. April 2014.

    Anglija ima v zadnjem času odlične mogometaše, ki igrajo moderen Evropski nogomet. Čeprav so imeli vedno vrhunske zvezdnike, so ti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.