Trener od Abidala zahteva pojasnilo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Claudio Ranieri, trener AS Monaca, zahteva pojasnilo Érica Abidala, ki je brez dovoljenja zapustil stadion na prvenstveni tekmi proti Lilleu.
Oglej si celoten članek

AS Monaco je na tekmi 30. kroga najmočnejše francoske lige doma igral neodločeno proti Lilleu (1:1), trener Claudio Ranieri pa v začetno postavo ni uvrstil nekdanjega nogometaša Barcelone Érica Abidala. Francoski branilec se je zato odločil, da si tekme na monaškem stadionu ne bo ogledal in na nezadovoljstvo trenerja zapustil prizorišče.
Foto: Profimedia Claudio Ranieri ''Z nami je prišel na stadion, nato pa odšel. Ni bil na klopi. V soboto je ves dan treniral, vendar sem raje izbral drugega nogometaša. Šlo je za športno odločitev. Zdrav je, za njim je dober teden treninga, a preprosto sem izbral nekoga drugega. Vem, da je šel domov. Ni ostal do konca tekme. Hočem vedeti, zakaj je odšel,'' je povedal Ranieri, ki pa se nogometašu ne bo maščeval s kratenjem minutaže.

Abidal za AS Monaco ni igral vse od 9. februarja, Ranieri pa je potrdil, da je 34-letnik ponovno v popolni telesni pripravljenosti, zato bo nanj računal na prihajajoči tekmi z Lensom. ''Abidal bo igral,'' je o postavi za četrtfinalno tekmo francoskega pokala izdal Ranieri in zanikal, da sta z Abidalom na bojni nogi. ''To je njegov problem, ne moj. Če bodo težave, se bom o tem pogovoril s klubom,'' je sklenil Italijan.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.