Trener Palerma odpuščen že drugič letos

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Lastnik nogometnega kluba Palerma - italijanski poslovnež Maurizio Zamparini - nadaljuje z neprestanimi rošadami na trenerskem mestu. Tokrat je že drugič v letošnji sezoni odpustil Gian Piera Gasperinija.
Oglej si celoten članek

Lastnik Palerma, ki mu trenutno močno grozi izpad iz Serie A, Mauricio Zamparini, je Gian Piera Gasperinija, sicer tudi nekdanjega trenerja milanskega Interja, odpustil že drugič v tej sezoni, na njegovo mesto pa posadil Giuseppa Sanninija, ki je ekipo vodil že na začetku sezone.

Gasperini, ki je Sanninija zamenjal že po uvodnih treh tekmah, je tako ob povratku na klopi zdržal le dve tekmi. Vmes je ekipo tri tekme vodil še Alberto Malesani.

Palermo, kjer že tri leta igra slovenski reprezentant Josip Iličić, pomembno vlogo v moštvu pa ima tudi Jasmin Kurtić, se deset krogov pred koncem Serie A nahaja na zadnjem mestu s petimi točkami zaostanka za mestom, ki prinaša obstanek v najboljši italijanski nogometni ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.