Trener rdečih vragov uvedel stroga pravila

Foto: Epa
Foto: Epa
Nogometaši Manchester Uniteda bodo morali odslej upoštevati stroga pravila tako na igrišču kot izven njega.
Oglej si celoten članek

Novi trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda Erik ten Hag je takoj zavihal rokave ne le pri vadbi, temveč tudi zunaj nje. Kot poročajo britanski mediji, je Nizozemec uvedel nekaj novih, strogih pravil za igralce.

Rdeči vragi tako ne smejo več piti alkohola v tednih, ko je predvidena tekma. Kar zanje pomeni, kot ugotavljata Telegraph in Daily Mail, skoraj celotno sezono.

Poleg tega bodo po novem pri Unitedu igralce redno tehtali in če ne bodo v formi, bodo sledile denarne kazni. Nezaželeni so po novem tudi zasebni kuharji. Pri ManU veliko vlagajo v lastno kuhinjo, zato spodbujajo svoje igralce, naj se prehranjujejo s hrano, ki jo zagotavlja klub.

Pri skupnem moštvenem obroku velja prepoved uporabe mobilnih telefonov.

Nogometaši se soočajo tudi z globami zaradi morebitne zamude na skupno večerjo, trening ali sestanke ekipe. Ten Hag naj bi tudi posvaril svoje igralce, naj javnosti ne razkrijejo informacij o tem, kaj se dogaja za klubskimi vrati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.