Šport > Nogomet
190 ogledov

Trener rdečih vragov uvedel stroga pravila

Erik ten Hag Epa
Nogometaši Manchester Uniteda bodo morali odslej upoštevati stroga pravila tako na igrišču kot izven njega.

Novi trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda Erik ten Hag je takoj zavihal rokave ne le pri vadbi, temveč tudi zunaj nje. Kot poročajo britanski mediji, je Nizozemec uvedel nekaj novih, strogih pravil za igralce.

Rdeči vragi tako ne smejo več piti alkohola v tednih, ko je predvidena tekma. Kar zanje pomeni, kot ugotavljata Telegraph in Daily Mail, skoraj celotno sezono.

Poleg tega bodo po novem pri Unitedu igralce redno tehtali in če ne bodo v formi, bodo sledile denarne kazni. Nezaželeni so po novem tudi zasebni kuharji. Pri ManU veliko vlagajo v lastno kuhinjo, zato spodbujajo svoje igralce, naj se prehranjujejo s hrano, ki jo zagotavlja klub.

Pri skupnem moštvenem obroku velja prepoved uporabe mobilnih telefonov.

Nogometaši se soočajo tudi z globami zaradi morebitne zamude na skupno večerjo, trening ali sestanke ekipe. Ten Hag naj bi tudi posvaril svoje igralce, naj javnosti ne razkrijejo informacij o tem, kaj se dogaja za klubskimi vrati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice