Trener Reala spregovoril o življenju po Dončiću

Foto: Profimedia pablo laso luka dončić
Real Madrid je s prestopom Luke Dončića izgubil najpomembnejši člen moštva.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić se je v lanski sezoni zapisal v zgodovino evropske košarke, potem ko je z Real Madridom osvojil Evroligo, postal najkoristnejši košarkar tekmovanja, MVP Final Foura, najobetavnejši mladi košarkar in član najboljše peterke.

Epsko Ta poteza postaja Dončićev zaščitni znak

O življenju po Dončiću je nedavno spregovoril trener madridskega velikana Pablo Laso. "Ne razmišljamo preveč o tem," je zaupal litovskemu novinarju Donatasu Urbonasu. "Seveda ga imamo radi. Rekel je, da se bo takoj po koncu NBA sezone vrnil v Madrid, ker nas pogreša. Morali smo spremeniti način igre, vendar imamo dovolj igralcev, ki lahko prevzamejo," je povedal Laso in nekaj besed namenil še Dončićevim predstavam onkraj Atlantika.

Slovenec je doslej odigral devet tekem in celo presegel pričakovanja. 

Presenetil Trener Dallasa ni vedel, da je Dončić pobegnil pred slačilnico nasprotnika

"Vedel sem, da bo tako. Z Luko sem preživel zadnjih nekaj let, zato me to sploh ne preseneča. Od prvega dneva sem se zavedal njegovih sposobnosti. Prepričan sem, da bo imel uspešno kariero, ker se zna prilagoditi vsaki situaciji," je povedal španski košarkarski strateg.

Madridčani tudi brez Dončića dominirajo v domačem prvenstvu, kjer po šestih krogih ne poznajo poraza (6-0). Neporaženi so tudi v Evroligi, kjer s petimi zmagami (5-0) zasedajo vrh razpredelnice.

Vrag odnesel šalo Kokoškov v resni nevarnosti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.