Šport > Košarka
3922 ogledov

Trener Reala spregovoril o življenju po Dončiću

pablo laso luka dončić
Real Madrid je s prestopom Luke Dončića izgubil najpomembnejši člen moštva.

Luka Dončić se je v lanski sezoni zapisal v zgodovino evropske košarke, potem ko je z Real Madridom osvojil Evroligo, postal najkoristnejši košarkar tekmovanja, MVP Final Foura, najobetavnejši mladi košarkar in član najboljše peterke.

luka dončić Epsko Šport Ta poteza postaja Dončićev zaščitni znak

O življenju po Dončiću je nedavno spregovoril trener madridskega velikana Pablo Laso. "Ne razmišljamo preveč o tem," je zaupal litovskemu novinarju Donatasu Urbonasu. "Seveda ga imamo radi. Rekel je, da se bo takoj po koncu NBA sezone vrnil v Madrid, ker nas pogreša. Morali smo spremeniti način igre, vendar imamo dovolj igralcev, ki lahko prevzamejo," je povedal Laso in nekaj besed namenil še Dončićevim predstavam onkraj Atlantika.

Slovenec je doslej odigral devet tekem in celo presegel pričakovanja. 

rick carlisle Presenetil Šport Trener Dallasa ni vedel, da je Dončić pobegnil pred slačilnico nasprotnika

"Vedel sem, da bo tako. Z Luko sem preživel zadnjih nekaj let, zato me to sploh ne preseneča. Od prvega dneva sem se zavedal njegovih sposobnosti. Prepričan sem, da bo imel uspešno kariero, ker se zna prilagoditi vsaki situaciji," je povedal španski košarkarski strateg.

Madridčani tudi brez Dončića dominirajo v domačem prvenstvu, kjer po šestih krogih ne poznajo poraza (6-0). Neporaženi so tudi v Evroligi, kjer s petimi zmagami (5-0) zasedajo vrh razpredelnice.

igor kokoškov Vrag odnesel šalo Šport Kokoškov v resni nevarnosti
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice