Trener velikega hita Lige prvakov želel fizično obračunati s sodniki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Sergio Conceicao je znova dokazal, da je zelo tankih živcev, saj je tokrat želel kar fizično obračunati s sodniki, s čimer si je še četrtič letos prislužil izključitev.
Oglej si celoten članek

Legendarni Portugalec Sergio Conceicao je že tekom svojih igralskih dni veljal za precej vročekrvnega nogometaša, z leti pa se ni prav nič umiril.

Trener Porta, ki je bil letos s svojimi varovanci pravi hit Lige prvakov, potem ko je izločil Juventus in nevarno zapretil Chelseaju, si je namreč v ponedeljek zvečer prislužil že četrti rdeči karton v letošnji sezoni.

46-letnik, ki sedi na klopi Porta od leta 2017, je bil tokrat besen nad sodniki po neodločenem rezultatu (1:1) na tekmi z Moreirenseom. Po tekmi jim je tako želel pojasniti nekaj stvari, vse skupaj pa se je po pokazanem rdečem kartonu skorajda sprevrglo v pravi fizični obračun.

Na srečo so se pravočasno v incident vključili drugi člani trenerskega štaba, ki so Conceicaa uspeli zvleči stran od sodnikov, v celo situacijo pa se je vmešal celo legendarni Pepe, ki je tokrat celo stopil v bran sodnikom ter jih poizkušal obvarovati pred besnim trenerjem.

Zaenkrat se še ne ve, kakšna kazen čaka Conceicaa...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.