Šport > Nogomet
1561 ogledov

Trener velikega hita Lige prvakov želel fizično obračunati s sodniki

Sergio Conceicao Profimedia
Sergio Conceicao je znova dokazal, da je zelo tankih živcev, saj je tokrat želel kar fizično obračunati s sodniki, s čimer si je še četrtič letos prislužil izključitev.

Legendarni Portugalec Sergio Conceicao je že tekom svojih igralskih dni veljal za precej vročekrvnega nogometaša, z leti pa se ni prav nič umiril.

Trener Porta, ki je bil letos s svojimi varovanci pravi hit Lige prvakov, potem ko je izločil Juventus in nevarno zapretil Chelseaju, si je namreč v ponedeljek zvečer prislužil že četrti rdeči karton v letošnji sezoni.

46-letnik, ki sedi na klopi Porta od leta 2017, je bil tokrat besen nad sodniki po neodločenem rezultatu (1:1) na tekmi z Moreirenseom. Po tekmi jim je tako želel pojasniti nekaj stvari, vse skupaj pa se je po pokazanem rdečem kartonu skorajda sprevrglo v pravi fizični obračun.

Na srečo so se pravočasno v incident vključili drugi člani trenerskega štaba, ki so Conceicaa uspeli zvleči stran od sodnikov, v celo situacijo pa se je vmešal celo legendarni Pepe, ki je tokrat celo stopil v bran sodnikom ter jih poizkušal obvarovati pred besnim trenerjem.

Zaenkrat se še ne ve, kakšna kazen čaka Conceicaa...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice