Trener vratarjev Maribora se bo hladil tri tekme

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Član strokovnega štaba vijoličastih je na tekmi državnega prvenstva žalil sodnike.
Oglej si celoten članek

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Boštjan Jeglič je danes izrekel kazni za tekme 25. kroga prve lige Telemach. Med kaznovanimi je tudi trener vratarjev Maribora Mitja Pirih, ki je zaradi žaljenja sodnikov dobil tri tekme prepovedi.

PLT Koprčani izpluli iz krize, veliki zmagi Celja in Tabora

Kot so danes sporočili iz NZS, je član strokovnega štaba Maribora dobil kazen prepovedi dela na treh tekmah zaradi žaljenja sodnikov po koncu tekme. Maribor je v tem krogu igral z Bravom in izgubil z 1:2.

Muri so zaradi kršitve predpisov, ker ni bilo glavnega trenerja, izrekli kazen v višini 200 evrov.

Za zdaj pa iz NZS še niso sporočili morebitnih ukrepov, povezanih z incidentom na tekmi Maribor - Bravo, ko so morali srečanje prekiniti v 82. minuti, ker je eden od navijačev stranskega sodnika Tomaža Černeta s predmetom zadel v glavo.

1. SNL Sramota na naših zelenicah: navijači Maribora zadeli sodnika v glavo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.