Trenerjev SMS Costo vrgel na rit

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Diego Costa bo poleti zapustil angleškega prvaka, saj ga je trener Antonio Conte obvestil, da ni del njegovega načrta za prihajajočo sezono.
Oglej si celoten članek

Španski reprezentant Diego Costa je razkril namero trenerja Chelseaja Antonia Conteja, o kateri ga je italijanski strateg obvestil prek SMS sporočila.

Prihodnost famoznega napadalca je visela v zraku vse od januarskih govoric o prestopu v kitajsko Super League, zdaj pa ni nobenega dvoma več, da Costa med poletnim prestopnim rokom zapušča Stamford Bridge.
Foto: EPA diego costa Najboljši strelec angleškega prvaka je novico razkril po koncu prijateljske tekme med Španijo in Kolumbijo, ki se je končala z neodločenim izidom (2:2).

"Conte mi je poslal sporočilo, da nisem del njegovega načrta. Očitno sem imel tako slabo sezono. Sporočilo je bilo povsem preprosto. Če me po vsem tem, kar sem naredil, noče v ekipi, si bom moral poiskati nov klub. Povedal mi je, da ne bom nadaljeval pri Chelseaju. To je to. Najin odnos ni bil dober in očitno me noče v ekipi," je pojasnil Costa. 

Iz kluba ga za zdaj niso kontaktirali. "Niso, a če ti trener pove, da nisi zaželen, potem moraš oditi," je dodal 28-letnik.

Costa se želi vrniti k Atlético Madridu, kar pa otežuje odločitev Mednarodne nogometne zveze (Fifa), ki je madridski klub kaznovala s prepovedjo podpisovanja novih pogodb.

"Lepo bi bilo, če bi se lahko vrnil, a moral bom razmisliti. Letos je svetovno prvenstvo in ne smem si privoščiti, da ne bi igral več mesecev," je opozoril španski reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.