Trenutek v Ljubljani: "Dajte to na pornhub!"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Z nekaj izvrstnimi poteami so nogometaši Slovenije matirali Poljake.
Oglej si celoten članek

Poljska na prvih štirih tekmah kvalifikacij za Euro 2020 ni dobila niti enega zadetka, v Ljubljani je njena obramba klonila dvakrat in proti Sloveniji vpisala prvi poraz (2:0).

Foto Slovenci v polnih Stožicah utišali samozavestne Poljake

V prvem polčasu je po podaji Josipa Iličića iz kota iz zabil Aljaž Struna, drugi gol je sredi nadaljevanja prispeval Andraž Šporar.

Napadalec bratislavskega Slovana je zabil po prekrasni globinski podaji Iličića, ta je z zunanjim delom stopala žogi dal ravno dovolj moči in rotacije, da je Šporar ob pravočasnem vtekanju imel čas za efekten zaključek.

Akcija je hitro obkrožila splet in požela pozornost po Evropi, deležna je bila nekaterih žgečkljivih komentarjev. Eden od njih je sugeriral, da se je Iličić tako poigral s poljsko obrambo, da bi posnetek lahko dali na znani pornografski kanal ...

Euro 2020 Hamburg zavit v oranžno, Hrvati nadigrali Slovake

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.