Trije v tretji za tretjo v nizu

Foto: Žurnal24 Kje je plošček? V rokavici Careyja Pricea. Zaustavil je 27 strelov. (Foto: Reute
Montreal Canadiens so v zadnji tretjini zabili trikrat in za tretjo zmago zapored s 4:1 premagali Ottawo Senators. Junak zmage je bil tudi vratar Carey Price, ki je imel 28 obramb.
Oglej si celoten članek

Jeff Halpern je zabil za 2:1 v tretji minuti tretje tretjine in začel se je preobrat za zmago Montreal Canadiensov s 4:1. Za tretjo zmago zapored sta zatem zadela še Brian Gionta in Roman Hamrlik. Vratar Carey Price je zaustavil 27 strelov Ottawe Senators, klonil je le ob koncu prve tretjine, ko ga je z igralcem več premagal Nick Foligno. "Na zadnjih nekaj tekmah gredo vse zasluge za malo prejetih golov ekipi. Jaz le stojim v golu in zapolnjujem vrzeli. Igramo res dobro," je na soigralce zasluge prenesel Price.

Liga NHL, tekme 7. 12.:

Edmonton Oilers : Anaheim Ducks 2:3 (v podaljšku)
Jones, Penner; Koivu, Selanne, Fowler

Florida Panthers : Colorado Avalanche 4:3 (v podaljšku)
Weiss dva, Thomas, Booth; Liles, O'Reilly, Duchene

Montreal Canadiens : Ottawa Senators 4:1
Cammalleri, Halpern, Gionta, Hamrlik; Foligno

Calgary Flames : Tampa Bay Lightning 4:2
Sarich, Kostopoulos, Bourque, Iginla: Harju, Maloney

Boston Bruins : Buffalo Sabres 3:2 (v podaljšku)
Lucic, Horton, Recchi; Adam, Vanek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.