Trojica odpadla, prihaja Muršak

Foto: Žurnal24
Jan Muršak se bo slovenski hokejski reprezentanci pridružil v torek. Že ta ponedeljek pa se je selektor John Harrington za usluge zahvalil Boštjanu Grozniku, Igorju Cvetku in Žigi Svetetu.
Oglej si celoten članek
Najbolj pričakovan član slovenske hokejske reprezentance, član Grand Rapids Jan Muršak, v Slovenijo prihaja v torek opoldne.

Selektor slovenske hokejske reprezentance John Harrington je s seznama za svetovno prvenstvo divizije I črtal tri branilce: Boštjana Groznika, Igorja Cvetka in Žiga Sveteta. Selektor namerava na prijateljski tekmi proti Japonski, ki se bo danes zvečer ob 19. uri začela na Bledu, še dodatno oceniti napadalce, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.

V primeru, da po nocojšnji tekmi nihče ne bo poškodovan, bo selektor postregel tudi z imeni napadalcev, ki se bodo poslovili od reprezentance. Na tekmi ne bodo nastopili Marcel in David Rodman, Andrej Hebar, Klemen Pretnar in Aleš Sila, medtem ko bosta vratarja Andrej Hočevar in Robert Kristan branila vsak polovico srečanja. Harrington se je še odločil, da bo na tekmi proti Japonski preizkusil štiri napade, zaradi tega omenjena peterica ne bo nastopila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.