Šport
26 ogledov

Trojica odpadla, prihaja Muršak

Žurnal24 main
Jan Muršak se bo slovenski hokejski reprezentanci pridružil v torek. Že ta ponedeljek pa se je selektor John Harrington za usluge zahvalil Boštjanu Grozniku, Igorju Cvetku in Žigi Svetetu.
Najbolj pričakovan član slovenske hokejske reprezentance, član Grand Rapids Jan Muršak, v Slovenijo prihaja v torek opoldne.

Selektor slovenske hokejske reprezentance John Harrington je s seznama za svetovno prvenstvo divizije I črtal tri branilce: Boštjana Groznika, Igorja Cvetka in Žiga Sveteta. Selektor namerava na prijateljski tekmi proti Japonski, ki se bo danes zvečer ob 19. uri začela na Bledu, še dodatno oceniti napadalce, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije.

V primeru, da po nocojšnji tekmi nihče ne bo poškodovan, bo selektor postregel tudi z imeni napadalcev, ki se bodo poslovili od reprezentance. Na tekmi ne bodo nastopili Marcel in David Rodman, Andrej Hebar, Klemen Pretnar in Aleš Sila, medtem ko bosta vratarja Andrej Hočevar in Robert Kristan branila vsak polovico srečanja. Harrington se je še odločil, da bo na tekmi proti Japonski preizkusil štiri napade, zaradi tega omenjena peterica ne bo nastopila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.